Начин рада

Становништво

Пет корака до нове алуминијумске и ПВЦ столарије у стану или кући

Уградња алуминијумске или ПВЦ столарије је значајна инвестиција у стан или кућу. Зато свако добро одмерава услове пре него што донесе крајњу одлуку. Ми ћемо вам дати кратке смернице за овај поступак.

Први корак - упознавање са производима и материјалима

Да би сте знали који производи и које врсте материјала (пре свега профила) одговарају вашим потребама прочитајте о њиховим особинама на нашем сајту и на сајту произвођача материјала

Други корак - одређивање оквирне цене жељених производа

Када одаберете производе и материјал, измерите димензије отвора за столарију у вашем стану или кући. Тако ћете добити списак од неколико производа, на пример:

  • двокрилна балконска врата ширине 140цм и висине 220цм (1 ком)
  • двокрилни прозор ширине 140цм и висине 140 цм (3 ком)
  • једнокрилни прозор ширине 60цм и висине 80цм (1ком)

Изабрали сте алуминијумске профиле са термо-мостом.

На нашем сајту истакнут је ценовник у ком можете пронаћи цене производа који су вам потребни и израчунати укупну вредност столарије. Уколико се укупан износ столарије разликује од износа вашег буџета, можете се одлучити за другу врсту профила и израчунати цене на исти начин.

Напомињемо да су ове цене оквирне, јер ценовник подразумева уградњу одређеног стакла и уградњу окова за класична отварања. Свака измена у врсти стакла, начину отварања или других детаља утиче на нашу коначну цену.

Уколико жељене производе не проналазите у нашем ценовнику, пишите нам или нас позовите. Оквирне цене ћемо вам доставити поштом или јавити усмено.

Трећи корак – први састанак са нашим продавцем и сачињавање понуде

Када донесете коначну одлуку које производе желите да уградите и од ког материјала, позовите нас да договоримо састанак са нашим продавцем. Наш продавац ће вам дати одговор на сва ваша питања у вези материјала и производа, сугерисати оптимална решења и узети тачне димензије отвора. На основу тога сачинићемо понуду са прецизним ценама и доставити вам је поштом, факсом или усмено јавити укупан износ.

Четврти корак – други састанак са нашим продавцем и уплата аванса

Уколико вам понуда буде одговарала, наш продавац ће доћи да провери мере отвора и донесе понуду да вашим потписом потврдите сагласност услова. На основу понуде потребно је да извршите уплату аванса.

Пети корак – израда и монтажа столарије

Након што уплатите договорени аванс, започињемо производњу столарије, поштујући договорени рок. Када столарија буде произведена, договарамо са вама датум уградње. Демонтажу старе и монтажу нове алуминијумске или ПВЦ столарије за цео стан и мању кућу започињемо рано ујутру и завршавамо у истом дану. Монтажу столарије за веће куће договарамо по фазама. Након завршетка радова, ваша обавеза је да платите остатак износа по понуди, након чега добијате наш рачун.

Са купцима остајемо у контакту за рекламације, поправке и преправке производа.


Правна лица

До сада смо имали прилику да сарађујемо са доста предузећа која се баве различитим делатностима, тако да су наши радови многи алуминијумски излози за продавнице, алуминијумска столарија, ограде, надстрешнице, перголе и фасаде за кафиће, ресторане, туристичке агенције, хотеле, лекарске ординације, стамбене и пословне зграде, тржне центре и производне хале.

Можемо вам обезбедити идејна решења и пројекте за алуминијумску и ПВЦ столарију, фасаде и остале грађевинске елементе од метала или вам дати понуду по вашем постојећем пројекту. Уколико прихватите услове из понуде, на основу ње сачињавамо уговор. Након уплате аванса, приступамо послу по следећем редоследу: проверавамо димензије сваког отвора на изграђеном објекту и производња и уградња производа се врши по договореним фазама.