О нама

Наша делатност је производња и уградња алуминијумске и ПВЦ столарије од 2002. године, када смо почели са радом као самостална занатска радња. Са повећањем обима посла, прешли смо у привредно друштво 2006. године. Наколико година касније, делатност смо проширили сродним пословима – производња и уградња алуминијумских ограда, кровних конструкција и фасада.

Предузеће Јесал тим д.о.о Београд данас има 17 стално запослених. У току грађевинске сезоне додатно ангажујемо око 10 запослених на одређено време. Производњу обављамо у сопственом пословном простору површине 680 m2, од чега је површина производног дела 480 m2, а канцеларијског 200 m2. Пословна зграда је смештена у производној зони Лештане, Кружни пут бр. 47, Београд.

Спајање алуминијумских и ПВЦ профила, панела и лимова и прављење отвора у њима за производњу врата и прозора врши се машински, што обезбеђује прецизне спојеве и прецизну поставку окова. Термо-изолациона стакла за столарију машински перемо, сечемо и склапамо у оквиру своје производње од 2016 године, чиме смо обезбедили прецизност димензија и исправност у топлотној, звучној и соларној изолацији.

Наши купци су и појединци и правна лица. Појединци нас ангажују за опремање станова, кућа, викендица, гаража и помоћних објеката, за застакљивање тераса, поставку надстрешница, гелендера и ограда. Наши купци - правна лица, баве се различитим делатностима (производне делатности, грађевинарство, туризам, хотелијерство, трговина, угоститељство, здравство…). Дело наших руку су многи алуминијумски излози за продавнице, алуминијумска столарија, ограде, надстрешнице, перголе и фасаде за кафиће, ресторане, туристичке агенције, хотеле, лекарске ординације, стамбене и пословне зграде, тржне центре и производне хале. Такође, саставни део ентеријера ових објеката су наши производи – унутрашња алуминијумска врата, унутрашње алуминијумске преграде и остали елементи према замисли пројектанта.

Своје производе и услуге пласирамо углавном на домаћем тржишту. Извозимо алуминијумску и дрво-алуминијум столарију највише у Француску, по посебној поруџбини за куће и станове појединаца, продавнице, кафиће, ресторане и остале радње.

На почетку 2018 године успоставили смо систем управљања квалитетом који је усклађен са стандардом ISO 9001:2015, што је у октобру 2018 године сертификовано од стране немачке сертификационе куће TÜV Thüringen.

Погледајте нашу политику квалитета.

Послове најчешће добијамо на основу препоруке старих купаца, што највише говори о поузданости наших производа и услуга и нашем односу према купцима.