O nama

Naša delatnost je proizvodnja i ugradnja aluminijumske i PVC stolarije od 2002. godine, kada smo počeli sa radom kao samostalna zanatska radnja. Sa povećanjem obima posla, prešli smo u privredno društvo 2006. godine. Nakoliko godina kasnije, delatnost smo proširili srodnim poslovima – proizvodnja i ugradnja aluminijumskih ograda, krovnih konstrukcija i fasada.

Preduzeće Jesal tim d.o.o Beograd danas ima 17 stalno zaposlenih. U toku građevinske sezone dodatno angažujemo oko 10 zaposlenih na određeno vreme. Proizvodnju obavljamo u sopstvenom poslovnom prostoru površine 680 m2, od čega je površina proizvodnog dela 480 m2, a kancelarijskog 200 m2. Poslovna zgrada je smeštena u proizvodnoj zoni Leštane, Kružni put br. 47, Beograd.

Spajanje aluminijumskih i PVC profila, panela i limova i pravljenje otvora u njima za proizvodnju vrata i prozora vrši se mašinski, što obezbeđuje precizne spojeve i preciznu postavku okova. Termo-izolaciona stakla za stolariju mašinski peremo, sečemo i sklapamo u okviru svoje proizvodnje od 2016 godine, čime smo obezbedili preciznost dimenzija i ispravnost u toplotnoj, zvučnoj i solarnoj izolaciji.

Naši kupci su i pojedinci i pravna lica. Pojedinci nas angažuju za opremanje stanova, kuća, vikendica, garaža i pomoćnih objekata, za zastakljivanje terasa, postavku nadstrešnica, gelendera i ograda. Naši kupci - pravna lica, bave se različitim delatnostima (proizvodne delatnosti, građevinarstvo, turizam, hotelijerstvo, trgovina, ugostiteljstvo, zdravstvo…). Delo naših ruku su mnogi aluminijumski izlozi za prodavnice, aluminijumska stolarija, ograde, nadstrešnice, pergole i fasade za kafiće, restorane, turističke agencije, hotele, lekarske ordinacije, stambene i poslovne zgrade, tržne centre i proizvodne hale. Takođe, sastavni deo enterijera ovih objekata su naši proizvodi – unutrašnja aluminijumska vrata, unutrašnje aluminijumske pregrade i ostali elementi prema zamisli projektanta.

Svoje proizvode i usluge plasiramo uglavnom na domaćem tržištu. Izvozimo aluminijumsku i drvo-aluminijum stolariju najviše u Francusku, po posebnoj porudžbini za kuće i stanove pojedinaca, prodavnice, kafiće, restorane i ostale radnje.

Na početku 2018 godine uspostavili smo sistem upravljanja kvalitetom koji je usklađen sa standardom ISO 9001:2015, što je u oktobru 2018 godine sertifikovano od strane nemačke sertifikacione kuće TÜV Thüringen.

Pogledajte našu politiku kvaliteta.

Poslove najčešće dobijamo na osnovu preporuke starih kupaca, što najviše govori o pouzdanosti naših proizvoda i usluga i našem odnosu prema kupcima.