Način rada

Stanovništvo

Pet koraka do nove aluminijumske i PVC stolarije u stanu ili kući

Ugradnja aluminijumske ili PVC stolarije je značajna investicija u stan ili kuću. Zato svako dobro odmerava uslove pre nego što donese krajnju odluku. Mi ćemo vam dati kratke smernice za ovaj postupak.

Prvi korak - upoznavanje sa proizvodima i materijalima

Da bi ste znali koji proizvodi i koje vrste materijala (pre svega profila) odgovaraju vašim potrebama pročitajte o njihovim osobinama na našem sajtu i na sajtu proizvođača materijala.

Drugi korak - određivanje okvirne cene željenih proizvoda

Kada odaberete proizvode i materijal, izmerite dimenzije otvora za stolariju u vašem stanu ili kući. Tako ćete dobiti spisak od nekoliko proizvoda, na primer:

  • dvokrilna balkonska vrata širine 140cm i visine 220cm (1 kom)
  • dvokrilni prozor širine 140cm i visine 140 cm (3 kom)
  • jednokrilni prozor širine 60cm i visine 80cm (1kom)

Izabrali ste aluminijumske profile sa termo-mostom.

Na našem sajtu istaknut je cenovnik u kom možete pronaći cene proizvoda koji su vam potrebni i izračunati ukupnu vrednost stolarije. Ukoliko se ukupan iznos stolarije razlikuje od iznosa vašeg budžeta, možete se odlučiti za drugu vrstu profila i izračunati cene na isti način.

Napominjemo da su ove cene okvirne, jer cenovnik podrazumeva ugradnju određenog stakla i ugradnju okova za klasična otvaranja. Svaka izmena u vrsti stakla, načinu otvaranja ili drugih detalja utiče na našu konačnu cenu.

Ukoliko željene proizvode ne pronalazite u našem cenovniku, pišite nam ili nas pozovite. Okvirne cene ćemo vam dostaviti poštom ili javiti usmeno.

Treći korak – prvi sastanak sa našim prodavcem i sačinjavanje ponude

Kada donesete konačnu odluku koje proizvode želite da ugradite i od kog materijala, pozovite nas da dogovorimo sastanak sa našim prodavcem. Naš prodavac će vam dati odgovor na sva vaša pitanja u vezi materijala i proizvoda, sugerisati optimalna rešenja i uzeti tačne dimenzije otvora. Na osnovu toga sačinićemo ponudu sa preciznim cenama i dostaviti vam je poštom, faksom ili usmeno javiti ukupan iznos.

Četvrti korak – drugi sastanak sa našim prodavcem i uplata avansa

Ukoliko vam ponuda bude odgovarala, naš prodavac će doći da proveri mere otvora i donese ponudu da vašim potpisom potvrdite saglasnost uslova. Na osnovu ponude potrebno je da izvršite uplatu avansa.

Peti korak – izrada i montaža stolarije

Nakon što uplatite dogovoreni avans, započinjemo proizvodnju stolarije, poštujući dogovoreni rok. Kada stolarija bude proizvedena, dogovaramo sa vama datum ugradnje. Demontažu stare i montažu nove aluminijumske ili PVC stolarije za ceo stan i manju kuću započinjemo rano ujutru i završavamo u istom danu. Montažu stolarije za veće kuće dogovaramo po fazama. Nakon završetka radova, vaša obaveza je da platite ostatak iznosa po ponudi, nakon čega dobijate naš račun.

Sa kupcima ostajemo u kontaktu za reklamacije, popravke i prepravke proizvoda.


Pravna lica

Do sada smo imali priliku da sarađujemo sa dosta preduzeća koja se bave različitim delatnostima, tako da su naši radovi mnogi aluminijumski izlozi za prodavnice, aluminijumska stolarija, ograde, nadstrešnice, pergole i fasade za kafiće, restorane, turističke agencije, hotele, lekarske ordinacije, stambene i poslovne zgrade, tržne centre i proizvodne hale.

Možemo vam obezbediti idejna rešenja i projekte za aluminijumsku i PVC stolariju, fasade i ostale građevinske elemente od metala ili vam dati ponudu po vašem postojećem projektu. Ukoliko prihvatite uslove iz ponude, na osnovu nje sačinjavamo ugovor. Nakon uplate avansa, pristupamo poslu po sledećem redosledu: proveravamo dimenzije svakog otvora na izgrađenom objektu i proizvodnja i ugradnja proizvoda se vrši po dogovorenim fazama.