Prateće usluge

Idejna rešenja i projektovanje aluminijumske i PVC stolarije, aluminijumskih ograda i fasada

Brigu o aluminijumskoj i PVC stolariji, aluminijumskim ogradama i fasadi možete nam prepustiti od samog početka – od idejnog rešenja i projekta do glavnog i izvođačkog projekta.

Na ovom zadatku objedinjeno je naše iskustvo u proizvodnji, montaži i materijalima sa iskustvom naših saradnika iz projektnih biroa.

Demontaža stare stolarije i odvoženje šuta, prevoz i montaža nove ALU i PVC stolarije

Ove prateće usluge ugovaramo sa skoro svim kupcima. Imamo teretna vozila prilagođena za prevoz stare i nove stolarije i stakla. Kolege, koji vrše montažu aluminijumske i PVC stolarije, pažljivo vrše i demontažu stare stolarije. Odmah po ulasku u prostor, pre demontaže stare i montaže nove stolarije, parket i nameštaj prekrivaju PVC folijom, kako ne bi došlo do njihovog oštećenja. Ostatke stare stolarije odvozimo na deponiju.

Obrada oštećenih ivica zidova (špaletni)

Pri demontaži stare stolarije neminovno se oštećuju ivice zidova oko prozora i vrata, mada se demontaža izvodi pažljivo. Većina kupaca prepušta nama obradu ivica (špaletni). Obrada se vrši gipsom uz lepljenje aluminijumskih lajsni na ivice, tako da su zidovi spremni za molerske radove.